#VILÁGOM

Tankkal hódítják meg a könyvek Buenos Airest

2015. március 11., szerda 09:40

Raul Lemesoff argentin művészt a helyiek hajlamosak afféle környék bolondjaként emlegetni, mert mindig csinál valamit. Most éppen ingyenesen igénybevehető mozgó könyvátrat hozott létre, amihez egy 1979-es Ford Falcont alakított át – tankká. A Colossal beszámolója szerint a tankban 900 könyv fér el, Lemesoff ezzel járja Buenos Aires utcáit. 

A mozgó könyvtárban széles a választék, ugyanis a politikai tartalmú könyvektől a a költészetig minden megtalálható benne. Lemesoff pedig az utcán véletlenszerűen kiválasztott embereket vesz rá az olvasásra a hétköznapinak egyáltalán nem mondható akciójával. A kezdeményezésében egyébként a 7Up üdítőital segítette a furcsa művészt, aki ingyen adja a könyvet azoknak, akik megígérik, hogy el is olvassák. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta