#VILÁGOM

Végre online megnézhető Szabó Simon díjnyertes Fal rövidfilmje

2015. március 11., szerda 12:44

Úgy tűnik, március a kisfilmek hónapja lesz: nemrég írtuk meg, hogy elérhetővé vált az Oscar-díjas Whiplash alapjául szolgáló rövidfilm, most pedig Szabó Simon kisfilmje, a Fal került fel a Youtube-ra - ráadásul HD-ben. A film egy évvel ezelőtt díjat nyert a Tamperei Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválján, később pedig a Viktória, a zürichi expressz című magyar film kísérőfilmjeként vetítették a mozikban.

Lacira, a főhösre az utcán talál rá egy munkalehetőség, építkezésre hívják: egy fal felhúzásánál kell besegítenie, amely bérházakat vesz körbe. A film bemutatja az építés fázisait, a végén pedig a fiatal srácot kérik meg, hogy fejezze be a "művet". Ekkor jön el az első pillanat, hogy megnézi, mi is van a falon túl – amit pedig ott lát, új értelmet ad az egész filmnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta