#VILÁGOM

Így lesz a villából zsiráf, a kalapácsból meg focista

2015. március 8., vasárnap 19:04

Cristoph Niemann grafikus hétköznap tárgyakat komponál bele a rajzaiba, így nyer teljesen más értelmet egy mandarin, egy tojás vagy egy cipő műalkotásaiban. Amikor dolgozik, akkor a New York Timesba és más lapokba publikál karikatúrákat, szabadidejében viszont olyan illusztrációkat készít, amelyekben szereti kreatívan felhasználni az őt körülvevő tárgyakat. Ezeket a "absztrakt vasárnap" cím alatt futó kis rajzait az Instagramján gyűjti, de már van belőlük egy albumra való, amit az Amazonon is meg lehet venni. Nézze meg milyen az, ha egy rendkívül kreatív illusztrátor csak úgy szórakozásból rajzolgat! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta