#VILÁGOM

Zsírkrétából ruhát? Miért ne!

2015. március 6., péntek 10:43

Érdekes projektet talált ki a Bloomingdale's amerikai luxus áruházlánc az új szezon kezdetére: divattervezőket kértek fel, hogy készítsenek olyan ruhákat, amelyek egyrészt a hagyományos zsírkréták gazdag színvilágát használják, másrészt konkrétan zsírkrétából is készülnek. A felkért tervezők közt akadtak, akik szinte az egész ruhát  "építették fel" ebből az alapanyagból, míg mások csupán a részletekhez (például a gallérhoz) használták fel őket.

Az egyik leglátványosabb verzióval Nanette Lepore állt elő, aki meglovagolta az áttetsző felsőrész hájpot, de meghívott tervezők között szerepel még Rebecca Taylor, Clover Canyon, Rebecca Minkoff és a Parker is. Utóbbi egy csavart is vitt a dologba: a zsírkréták csomagolásának mintájára hajazó anyagból készítette el a ruha felsőrészét.

Kattintson a képre a többi ruháért!
Kattintson a képre a többi ruháért!
Fotó: Matthew Carasella / Matthew Carasella

A fotókat Matthew Carasella készítette, jelenleg pedig a Bloomingdale's 59. utcai üzletében tekinthetőek meg New Yorkban. Ha a ruhák részleteire kíváncsi, kattintson a képünkre vagy ide. Maga az ötlet egyébként nem újdonság, 2007-ben Herb Williams is alkotott hasonlót.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta