#VILÁGOM

Különleges borítót kapott Jim Davistől a 300. magyar Garfield magazin

2015. március 5., csütörtök 14:49

Ki ne ismerné Garfieldot, a kövér és lusta macskát, akinek képregénykalandjait már 25 éve lehet magyarul is olvasni? Ezzel amúgy majdnem élen járunk a világban, egyedül Finnországban jelenik meg régebb óta magazin formájában. Ráadásul most jelenik meg a magazin 300. száma is, amit különleges jubileummal ünnepelnek. A borítót Garfield szülőatyja, Jim Davis rajzolta, kifejezetten a magyar olvasók számára. Az ünnepi szám március 6-án jelenik majd meg.

Jelenleg Magyarországon naponta átlagosan 930 000 példányban jelennek meg az országos és megyei napi- valamint hetilapok hasábjain Garfield sajátos poénjai, ezzel akár 2 millió olvasóhoz jut el naponta a világ legismertebb macskája.

A márciusi 300. lapszámban a különleges borító mellett a leghűségesebb hazai rajongók is szerepelnek, felkutatásukban többek között az amerikai Garfield Facebook oldala is segített. „A kezdetektől előfizetők jelentkezzetek”- felhívásra egyetlen nap alatt 13 ezren nyomták meg a like gombot.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta