#VILÁGOM

Nézze csak, miből lett a Whiplash!

2015. március 3., kedd 13:48

Hosszú utat járt be a Whiplash az idei Oscar-gáláig, ahol több díjjal is jutalmazták. Damien Chazelle író-rendező már a kezdetekkor játékfilmnek szánta, azonban nem tudott elég pénzt összegyűjteni rá. Ezért elkészítette a lent látható 18 perces kisfilmet, amit aztán bemutattak a 2013-as Sundance filmfesztiválon. Innentől minden sínen volt, a Bold Films 3,3 millió dollárt adott, és a Whiplash a 2014-es Sundance-en már meg is nyerte a legjobb játékfilmnek járó díjat. 

A kisfilm most már mindenki számára elérhető, és igen, már ebben is J. K. Simmons alakítja a tanárt, aki a későbbi Oscar-díjas alkotást is sikerre vitte. Ha van szűk 20 perce, nézze meg, miből született az idei év egyik legnagyobb zenés filmje. Ha összehasonlítaná, annak a trailerét ide kattintva találja

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta