#VILÁGOM

Neil Gaiman unalmában gerilladedikált a reptéren

2015. február 27., péntek 11:19

Neil Gaiman angol fantasy- képregény- és sci-fi regényíró, ha valakinek ez nem mond eleget, ő írta többek között a Sandman képregénysorozatot, de a Csillagpor, a Coraline vagy az Amerikai Istenek című regények is az ő nevéhez kötődnek (és ha ez nem volna elég, Amanda Palmer énekesnő férje).

Gaiman a napokban New Yorkban járt, a John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren, ahol várakoznia kellett. Míg más ilyenkor kávézgatással vagy bambulással üti el az időt, Gaiman viszont jófejkedéssel: körülnézett a reptéri könyvesboltban, és titokban dedikálta a könyveit. De tényleg titokban: nem szólt senkinek, csak bement, aláírta legújabb novelláskötete, a Trigger Warning polcon talált darabjait, majd visszatette őket a többi közé. Nincsenek sehogy megjelölve, nem kerülnek többe, a könyvesbolt se tud róluk, egyszerűen csak arra várnak a reptéri könyvesboltban, hogy valaki megvásárolja őket. Gaiman azért adott egy tippet a rajongóinak, mikor mindezt csak úgy mellékesen elhintette a Facebook-oldalán. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta