#VILÁGOM

1,2 millióért megveheti Sid Vicious talán utolsó fotóját

2015. február 26., csütörtök 12:37

Sid Vicous a legendás Sex Pistols együttes basszusgitárosa, aki 1979-ben halt meg drogtúladagolásban. Vicious az egyik legvitatottabb zenész, leginkább azért mert úgy vált a világ egyik legismertebb basszusgitárosává, hogy nem igazán tudott játszani a hangszeren, viszont annál többet tett hozzá színpadi jelenlétével az élményhez. Most az eBayen árulnak róla egy fotót, ami nagy valószínűséggel a legutolsó, ami az 1979 februárjában bekövetkezett halála előtt készült róla. A fotón félmeztelenül térdel egy ágyon, kezében gitárral. A fénykép hátulján fekete filccel az áll "Nem valami jó kép rólam, de nincs másik". A kép datálását segítheti, hogy a gitár fején látható a kézzel odafirkált Sid '79 felirat, azaz legfeljebb két hónappal készülhetett a basszgitáros 1979 februári túladagolása előtt.

1
Fotó: ebay.com

Az eladó egy szintén kézzel írt eredetiségigazolást is mellékel a vásárláshoz, amelyben a fotó eredeti tulajdonosa tanúsítja, miszerint a kép és a hátán az írás teljesen eredeti, ő maga pedig Jock McDonaldtől vásárolta, aki a The Bollock Brothers nevű brit punkband menedzsere volt, és ilyen minőségében a 70-es években a Sex Pistolsszal és Viciousszel is sok időt töltött.  

Ha Vicious élne, valószínűleg egyáltalán nem tartaná punk dolognak ezt az egész netes árverést. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta