#VILÁGOM

Felteteheti a könyvespolcra a Grand Budapest Hotelt

2015. február 23., hétfő 15:38

Bár rendezői Oscart végül nem nyert, azért a négy egyéb kategóriás szobrával (látvány, zene, jelmez, smink) a tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt Wes Anderson Grand Budapest Hotel című filmje. Nem csoda, hogy mi is írtunk már róla többször, például hogy hogyan készült, vagy hogy ezt is utolérte a legósítás. Újabb jó hír a gyűjtőknek: az élményt már könyv formájában is beszerezhetik, bónuszként be is leshetnek benne a kulisszák mögé. Az album 256 oldalán találhatunk eddig soha nem publikált fotókat, jelmez- és díszletterveket és interjúkat is: Anderson az egyikben többek között azt is elárulja, hogy mi inspirálta a művét.

wes-anderson-09
Fotó: designscene.net

A rendezőn kívül olvashatunk Alexandre Desplat zeneszerzőről, Adam Stockhausen látványtervezőről és Milena Canonero jelmeztervezőről, valamint a főszerepet játszó Ralph Fiennes-ról is. A könyv az Amazonon elérhető, és igazán nem mondható luxusnak: alig kicsivel több mint hatezer forintot kérnek érte. A tavalyival ellentétben ebből – egyelőre – sajnos nincsen e-book verzió. Ha kíváncsi több fotóra, a fenti képre kattintva eljuthat hozzájuk!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta