#VILÁGOM

20 szerelmes dal 20 feldolgozásban 4 percben

2015. február 14., szombat 12:12

A tökéletes Valentin-napi szerelmes dalt megtalálni nagyon nehéz. Ezért most inkább mutatunk olyat, ami nem is egyetlen dal, hanem húsz előadó húsz különböző dala egyben. Eddig nincs is semmi érdekes Anthony Vincent videójában, amiben a csavar még csak nem is az, hogy ő egyedül adja elő mind a huszat. A lényeg a feldolgozásban van, azaz hogyan jön össze Whitney Houston és a Nine Inch Nails,  a Boys II Men és a Type O Negative vagy Frank Sinatra és a Metallica?

Az egész lényege, hogy folyamatosan más stílusban érkeznek a szerelmes dalok egymás után, mindez egy ember előadásában, de a legőrültebb kollaborációkkal. Pantera, Elton John, Frank Sinatra, Metallica, Journey, Whitney Houston, Rick Astley, Elvis Presley, Ed Sheeran és még mások a szerelmes klipben, amit most mutatunk. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta