#VILÁGOM

Szavazzon 2014 legkreatívabb magyar projektjeire!

2015. január 23., péntek 13:19

Egész évben figyelemmel kísértük a hazai (és sok esetben nemzetközi színtű) kezdeményezéseket, de mi is meglepődtünk a Highlights of Hungary gyűjtésén, ahol 10 kurátor az általuk legötletesebbnek tartottakat gyűjtötte össze. Bekerült a válogatásba többek között Boggie Parfüm című klipje, amelyben valósidejű retusálást nézhettünk végig; a Külhon – Magyarok New Yorkban című fotókiállítás; a Skool nevű projekt, amely fiatal lányoknak mutatja meg, hogy nekik is kínál karrierlehetőségeket a tech szakma; a legmenőbb fővárosi kerékpáros kezdeményezés, a hajléktalanokat étellel segítő Budapest Bike Maffia; az autista lakóotthonokban művészeti foglalkozásokat indító Autistic Art; a Katona művészeivel készített zseniális gifszinház és a Holokauszt 70. évfordulóján elindított Csillagos Házak projekt is.

44 projektek válogattak össze a kurátorok
44 projektek válogattak össze a kurátorok
Fotó: Highlights of Hungary

Az ön véleményére is kíváncsiak: a kurátorok (Winkler Nóra, Unger András, Trellay Levente, Száraz István, Pistyur Veronika, Martinkó József, Böszörményi Nagy Gergely, Jedlicska Márton, Osvárt Judit és a SuperChannel) által kiválasztott ötletekre az egyes projektek aloldalain lehet szavazni (egy Like gombocskával). Az sajnos nem derül ki, hogy ezt meddig teheti meg és mi lesz a „győztessel”, de mindenesetre menjen gyorsan szavazni, mert meg kellene köszönnünk nekik, hogy ennyi mindenre lehetünk büszkék.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta