Fétishableány kalandjai medenceparton, szárazföldön és Tinderen

A tavalyi évben egymást érték a kis hableány témáját feldolgozó projektek és nagy mozifilmes tervek, amiből kiindulva nem szabadott volna annyira meglepődnünk a szakmájában egyre sikeresebb fotós, Aeschleah DeMartino fotósorozatán. A tetőtől talpig latexbe bújt fétishableány mindennapjait bemutató sorozat láttán azért még a sokat látott Los Angeles-i művész szcéna is felkapta a fejét, pedig a szokatlan látványt nyújtó sellő őrült kalandjai teljesen életszerűek és hétköznapiak. Leszámítva persze, hogy főszereplő ezúttal egyfajta szadomazo sellőnek van öltözve.

'Permaid' például felbukkan a standon, buszmegállóban, alkalmazottként egy munkahelyen, egy Las Vegas-i kaszinó játéktermében és bárjában, együtt mulat egy motoros bandával, de leszervez magának pár légyottot a gyorsrandikra szakosodott Tinderen is – számolt be a dazeddigital.com a különös ötletről, ami egy fiatal divattervező, Nicolette Mishkan és fotós barátja fejéből pattant ki még tavaly év elején. A brit lap szerkesztőjének voltak kérdései is a jelenséggel kapcsolatban:

Nicolette, ezt a latexcuccot a születésnapodra kaptad. Ilyesmik voltak a kívánságlistádon?

Nicolette Mishkan: Permaidet az egyik legjobb barátomtól, Jamestől kaptam a születésnapomra. Mivel pár héttel később érkezett meg a csomag, a késedelem miatt még nagyobb meglepetésként ért. Bár előtte sosem beszéltünk róla, csak meglátta valahol és úgy döntött, hogy ez biztosan tetszene nekem. Úgy fogalmaznék, hogy a ruha már létezett a tudatalattimban, csak még nem tudtam róla.

Számtalan különböző helyzetben és őrült pózban kaptad lencsevégre Permaidet. Melyik volt logisztikailag a legnagyobb kihívás számodra?

Aeschleah DeMartino: Permaid külseje és a nyilvános helyeken való feltűnése valószínűleg éppen olyan félelmetes, mint izgalmas is egyben. Soha nem tudhattuk, hogy az emberek hogyan fognak rá reagálni. Általában összezavarodtak, de aztán végül le voltak nyűgözve. Amikor pedig valaki kíváncsian érdeklődik a projekt iránt, akkor annak fel is ajánlom, hogy szerepeljen a képen. A DMV területéről mondjuk majdnem kirúgtak minket, de szerencsére megúsztuk és legalább tíz percig fotózhattunk. Egyszercsak azt vettem észre, hogy az ott dolgozók jelzik egymásnak az esetet, így a vállamra csaptam Permaidet és kirohantam vele az épületből. Hívhatjuk ezt egyfajta adrenalinfüggőségnek is, de szerintem éppen annyira szórakoztató, mint amekkora kihívásokkal jár. Múlt hétvégén meghívtak minket egy születésnapi buliba Las Vegasba, és egy csomó helyre elvittük magunkkal Permaidet is. A kaszinók általában eléggé merevek ilyen szempontból, de valahogy sikerült őket megkerülni, beültetni Permaidet a játékgépek közé és lekapni. Az évek során megtanultam, hogy jobb elnézést kérni a kellemetlenségekért, mint engedélyért könyörögni. Annak is nagyon örülök, hogy eddig még nem kobozták el a gépemet.

Hogy érzed magad ebben a jelmezben? Élvezed, szexinek érzed magad a latex alatt, vagy inkább fullasztó a viselete?

Nicolette Mishkan: Az esetek nagy részében a ruha nagyon kényelmes, legalábbis ha valaki megszokta, hogy csak korlátozottan kap levegőt. Mivel nincsenek rajta lyukak, így csak az anyagon keresztül tudok lélegezni. Ez egyébként nem latex, de közvetlen napfényben ez az anyag is nagyon felforrósodik és átnedvesedik az izzadságtól. Azt hiszem az az egyik legszexibb rész, mikor a bebugyolált lábam elkezd izzadni. Az anyagon keresztül nem nagyon látok az emberek sziluettjén kívül mást. Ez azt jelenti, hogy nem tudom velük felvenni a szemkontaktust, ami bizonyos értelemben véve szinten szexi.

Jelenleg Permaid háttértörténetén dolgoztok. Mit lehet tudni az ő korai éveiről?

Aeschleah DeMartino: Permaidet Malibunál mosta partra a víz, majd egy kedves perzsa család befogadta, nekik köszönhetően Los Angelesben nőtt fel. Egy teljesen különálló sorozatot szentelünk arra, hogy hogyan nőtt fel és annak, hogy milyen küzdelmekkel kellett szembenéznie „partra vetett halként”. Például lövünk pár képet az ötödik születésnapjáról, amit családi körben ünnepelt, de megmutatjuk, hogy hogyan cikizték származása miatt az általános iskolában, és hogyan fogadták be a főiskolán.

Nicolette Mishkan: Permaid, ahogyan mi is, Los Angelesben nőtt fel. Megpróbáljuk bemutatni, hogy milyen jó és rossz dolgok történnek itt azokkal az emberekkel, akik itt nőnek fel. Olyan dolgokra gondolok, mint a barátság, a kiközösítés, szerelem vagy éppen a csalódások.

Permaidnek volt már része néhány Tinderes kalandban is, belement pár szadomazo fétis buliba is, ugye?

Nicolette Mishkan: Aeschleahnek és nekem is volt már tapasztalatunk a Tinderrel kapcsolatban. Permaid esetében csak róla töltöttünk fel fotót, és amikor valakivel kommunikáltunk, akkor azt Permaid hangján és stílusában tettük. Körülbelül az emberek 80 százaléka még ennek tudatában is jobbra húzta a képet és élő randit kért tőle. Ez engem nagyon meglepett az első pár alkalommal. Nem számítottam rá, hogy ilyen sokan érdeklődnek majd egy latex ruhás sellő iránt a Tinderen. De tévedtem! Kétségtelenül bekerültünk egy szadomazo közösségbe, de még ennél is érdekesebb, hogy voltak olyan emberek, akik el is csábították őt. Ash és én gyakran viccelődünk azzal, hogy megteremtettük a tökéletes nőt. Úgy tűnik,hogy mindenféle embert érdekel a létezése, kulturális, gazdasági illetve szexuális beállítottságtól függetlenül. Talán csak egyetlen közös tulajdonságuk van ezeknek az embereknek, a humorérzékük. Vagy egyszerűen csak ők is olyan furcsák, mint mi.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra