#VILÁGOM

Vásároljon krétakörös cuccokat!

2015. január 10., szombat 11:11

Őrült Krétakör rajongó? Schilling Árpád társulatának minden mozzanatát lesi? Akkor persze bizonyára tudja már, hogy a társulat új helyre költözik, viszont az talán még újdonság, hogy egy nagy lomtalanítást is tartanak ennek okán.

A Krétakör a Facebookon tette közzé, hogy január végével elhagyják eddigi székhelyük, a "hírös-nevös Bázist". Így szól felhívásuk: "Ennek apropóján a cuccaink egy jelentős részétől meg kell válnunk - még az egyébként menő és/vagy tök jó állapotban lévő, további felhasználásra teljes mértékben alkalmas tárgyainktól is. Ezért január 16-án 12-18 óráig, január 17-én 10-16 óráig vásárt rendezünk a Bázison, ami mindenki számára nyitott! A következő napokban izelítőt adunk majd a vásáron megvásárolható cuccokból, hogy kedvet csináljunk minél többeteknek. Ma egy csodálatos, forgó-tárcsázós (aki tudja a rendes nevét, kommentelje be) telefon képével izzítjuk a kedélyeket - és ennél csak még szebb és jobb dolgok sora fog még következni, szóval: nézzetek be hozzánk majd a jelzett időpontban, ha gusztusotok támadt a bevásárlásra!"

10915159 887671257921024 1079270650974307759 n
Fotó: Facebook / Krétakör

A telefont mi tárcsásnak hívnánk, ha látnánk rajta a tárcsát. De attól még vásárlásra fel!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta