#VILÁGOM

Nézze meg online az ország újévi filmjét!

2015. január 7., szerda 09:24

Már mindenki számára elérhető az interneten hazánk első közösségi filmje, ami december 30-án debütált az ország több nagyvárosában. A lelkes készítők már akkor felhívták a figyelmet arra, hogy hamarosan elindul a projekthez készült interaktív platform is, melyen a hetven perces filmből kimaradt jelenetek jelentős része is elérhető lesz azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy hogyan töltötte Magyarország az év utolsó napját 2013-ban.

10885204 826796487385551 740284918082929984 n
Fotó: buekfilm.hu

A szervezők szerint a BÚÉK-nak akkora sikere volt országszerte, hogy másfél nap alatt több mint tízezren nézték meg, az ingyenesen elérhető online platform elindulásától pedig azt várják, hogy ez a szám a többszörösére nő majd. Az oldalon található többek között egy térkép, amelynek pontjaira rákattintva bepillantást nyerhetünk a feltöltők által készített érdekes és változatos témákat feldolgozó anyagokba, de a keresést leszűkíthetjük aszerint is, hogy az év utolsó napjának mely szakaszára vagyunk kíváncsiak. Eszerint követhetjük az 'Indul a nap', az 'Utcai hangulat' a 'Buli' az 'Éjfél' vagy az 'Új év' eseményeit. A videón már nemcsak az előzetest,de a teljes filmet is elérheti, ide kattintva pedig a kimaradt jelenetek között válogathat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta