#VILÁGOM

Rakja össze magának a Daft Punkot!

2014. december 31., szerda 09:24

Jövő karácsonyra akár már piaci forgalomba is kerülhet az a Lego-szett, ami a Daft Punk két alapítóját,  Thomas Bangaltert és Gauy Manuel de Homem-Christot ábrázolja. Bár az ötlet nem új, de mégis csak a napokban kapták fel az ikonikus figurákat, a márka Ideas nevű opciója alatt. A dán márka új menüpontja egyébként a pénzgyűjtő Kickstarterhez hasonlóan működik, azzal az apró különbséggel, hogy itt nem kell pénzzel hozzájárulni az innovációkhoz, csak szavazni a leginkább figyelemreméltóakra, amikben látunk annyi fantáziát, hogy azt akár meg is vásárolnánk a későbbiekben az általuk tervezett szériákat – írja a metro.co.uk a márka legújabb húzásáról, amire egyébként bárki jelentkezhet, aki látványos, eladható képekkel be tudja mutatni elképzeléseit.

Legósított Daft Punk figurák
Legósított Daft Punk figurák
Fotó: ideas.lego.com

Az igényfelméréshez is tökéletes weboldalon egyébként 10.000 szavazót kell összegyűjteni ahhoz, hogy a márka le is gyártsa a kollekciót. Ugyanitt tűnt fel a madármániás Tom Poulson is, akinek összerakható madaras kollekciója akkora sikert ért el, hogy azóta már meg is vásárolható. A Daft-Punk szettért felelős Autorazr nevű felhasználó tavaly május óta házal a tervével, ami mára elérte a több, mint 6000 szavazatot és ez a szám, hála a lelkes Lego-mániás internetezőknek, várhatóan a napokban eléri a kiszabott álomhatárt is. Amennyiben az ötletgazda tervei megvalósulnak, akkor hamarosan megvehetjük majd a Daft Punk 2007-es Alive turnéjának legósított piramisát, vagy az Around The World videóklip kellékeit is. Az eddigi Lego szettekhez hasonlóan természetesen ezek a darabok is kombinálhatóak lesznek majd a márka többi alkatrészével és figurájával is. Ide kattintva megnézheti a Lego pályázatának többi versenyzőjét, akik elborultabbnál-elborultabb, de megvalósítható ötletekkel halmozzák el a márkát.

daftlego 01
Fotó: ideas.lego.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta