#VILÁGOM

Szilveszterkor bulizni fog. Vagy nem.

2014. december 30., kedd 09:18

A karácsonyi bejgli és több napos családlátogatás utáni következő össznépi megmozdulás a szilveszter. A nap, amikor bármi áron jó bulit kell csapni, hogy méltóképpen búcsúztassa a 2014-et, és kellően másnaposan kezdje a 2015-öt. Ha ezt nem otthon tervezi, elmondjuk, hol teheti  – mármint a kedvenc kocsmáján vagy éppen házibulin, esetleg utcai petárdázáson felül.

Előadások

Ha nem szeret táncolni, utálja a tömeget és a bulit, akkor is mehet azért szórakozni. Sőt, megnézheti a közönségvonzó nagy sikerdarabokat is. Például az Átriumban az  Őrült Nők Ketrece című előadást, amihez Szilveszter alkalmából ingyenes ruhatár és egy pohár pezsgő is jár. Vagy a Magyar Színházba is tud menni a Vámpírok Báljára, ahol a musical megtekintése után a szereplőkkel, vagyis a vámpírokkal koccinthat.  Az Operaházban pedig a Denevért adják, aminek majd 23.30-kor lesz vége, úgyhogy oda kell majd figyelnie, hogy ne a ruhatári sorban érje ez éjfél. 

De mehet Dumaszínházba is, ha éppen nem akarja otthon, a TV-ben nézni. Több előadás is lesz, úgyhogy válogathat is aszerint, hogy kik a kedvencei, vagy hogy melyik menüsor tetszik jobban. De akár hajókázhat is a Dunán, itt is várja menüsor, éjfélkor pezsgő, tánc, sőt még tombola is. Azért vegye figyelembe a hajós rendezvények rizikóját, ami nem az, hogy elsüllyed, hanem hogy ha mégsem tetszik a buli, nem tud átmenekülni máshová. 

Zene

A legtöbb szórakozóhelyen, ahol egyébként is szokott táncos buli lenni, ott biztos, hogy most is lesz, szóval ha egyébként is minden hétvégét a kedvenc klubjában tölt, akkor most is nyugodtan tervezzen ezzel, ha a megszokott közegben akar szilveszterezni.

Ha viszont valami másra vágyik, például koncertekre, akkor menjen például a MOM Kulturális Központba, ahol a Qumiby-koncert lesz, de a Manoya és a Söndörgő is fellép az este folyamán, majd DJ Infra Gandhira lehet bulizni.  A szomszédban pedig Budapest Bár Szilveszter lesz a Laurus étteremben. Aki retrobuliba menne, az elnézhet a Millenárisra, ahol a TNT lép fel, igen még létezik ez a zenekar, sőt most fognak visszatérni. Aki inkább a régi klasszikus rockzenét szereti, az a Club 202-ben tud bulizni Mobilmánia triplakoncerten.  Az A38-on Random Trip lesz, két felvonásban de persze különböző műsorral, így vagy egy nagyon hosszú koncertre mehet, vagy eldöntheti, hogy koccintás előtt akar egyet bulizni, esetleg együtt akar koccintani a tömeggel.  A Corvnintetőn Tesco Disco Szilveszter lesz, ahol fellép a SirVive, a Moog és a Hangmás, utána pedig egészen reggelig lehet táncolni.  A Barba Negrában is lesz buli, ott eddig annyi biztos, hogy fellép a Kowalsky Meg A Vega és a Hooligans, de állítólag még várják meglepetések a bulizókat.  A Roham Bárban Anima Sound System lemezbemutató koncert lesz, előtte pedig még a Colorstar is bemutatja az új lemezét ugyanott. 

Bulik tekintetében is erős a felhozatal, a  G3 Rendezvényközpontban 101 Klub Szilveszter lesz, úgyhogy aki Depeche Mode és Cure hangulatban szeretné búcsúztatni az évet, annak itt a helye, ráadásul 3 helyszínen zajlik majd az egész.  Az elektronikus zene kedvelőinek a Dürerben a helye, ugyanis egészen reggelig tart majd a Normafa NYE 2015, ahol például Loud és Ludmilla is fellép.  A Mika Tivadar Mulatóban Tilos Rádiós Szilveszter lesz, Pap Dávid, alias Popdavec DJ a Kisüzemben fog zenélni, ha pedig nagyon új és menő zenékkel ismerkedne, akkor a Beat On The Brat  lesz az ön bulihelyszíne. Ha pedig herótja van a kötelező bulizástól, katt ide, megmondjuk, mit lehet nézni a tévében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta