#VILÁGOM

Jöjjön velünk ingyen moziba!

2014. október 10., péntek 09:31

Október 12-én, vasárnap este 7-kor vetítik a Cirkóban a Lavina című svéd filmet, melyre 45 ingyenjegyünk van. És hogy miért érdemes eljönni rá? Mert a vetítés után a Dívány pszichológusával, Kuna Gáborral beszélget majd Gyárfás Dorka újságíró - és persze a nézők közül is bárki, akinek kérdése volna. A film sztorija mindössze annyi, hogy egy jómódú család elmegy síelni az Alpokba, de fenn a pályán, az ebéd fogyasztása közben megindul a szomszédos hegyről a lavina – az apuka pedig ahelyett, hogy a családot és a gyerekeket mentené, felkapja az iPhone-ját és jajveszékelve elfut. A lavina igazából csak porhónak bizonyul, de a kár már jelentős, az apuka mostantól senki szemében nem erős családfő , csak egy gyáva féreg, aki ordítva rohan menteni magát,,ha valami baj van.

Update: A vetítésre minden hely betelelt, de hétfőn ls kedden kedvezményesen 950 forintért lehet megnézni a filmet a Cirkóban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta