#VILÁGOM

Meztelen nő illeg a spanyol művész animgifjén

2014. július 26., szombat 20:10

Hihetetlen mozgó kollázsképeket készít a szabadúszóként dolgozó sevillai művész és illusztrátor, Isabel Chiara, akinek stílusát nagyban meghatározzák a festőművészet nagy mestereinek időtlenné vált munkái. „Minden kép egy különálló történet, amely a szépségre és annak valódiságára emlékeztet bennünket” – mondja szürreális és pszichedelikus képeiről a szabadúszóként dolgozó spanyol művész.

A Monty Python egy-két munkájára hátborzongatóan emlékeztető animációk egyszerre ötvözik a populáris kultúrát, az abszurditást és az időtlen esztétikát, mellyel Chiara hamar rabul tudja ejteni közönségét – olvasható a boingboing.net oldalán a klasszikus és veterán emberi alakokat humoros módon ábrázoló művészről, aki a sevillai művészeti iskolában tanult illusztrációt és grafikát az elmúlt években.

A látványtervezőként is dolgozó Chiara tehetségét és sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy nemrég George Clooney Inside című alkotásával elnyerte a legjobb GIF kollázsért járó díjat is a művészi gifek 2014-es versenyén, a The Giphoscope Awardon. Ide kattintva a Tumblr-oldalán tudja követni az illusztrátort, de a galériában is megnézheti, hogy milyen egyedülálló trükkökkel nyűgözi le közönségét a kortárs művész!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta