#VILÁGOM

Vajdai Vilmos kutyák miatt vesztette el a reklámszüzességét

2014. június 30., hétfő 11:38

Vajdai Vilmos, a TÁP Színház alapító igazgatója (meg színész, rendező és zenei dramaturg) nem az a tipikus reklámarc, ezért is kaptuk fel a fejünket, amikor megláttuk, hogy főszerepet vállalt a Herosz Happy Hours „Nálunk az állatok boldogok” elnevezésű adománygyűjtő kezdeményezésben. A Herosz Budapest Állatotthon jókedvű kutyáit bemutató kisfilmben testhezálló szerepben, rendezőként tűnik föl, aki megpróbálja az ebeket szomorúságra bírni – ám ez sehogy nem jön össze neki. 

Vajdai éppen őrült rohamban próbál a TÁP Színházzal aLúd Zsolt és kutyája, Mattyi c. előadás fázisbemutatójára, így nem volt könnyű elérni, de végül sikerült, kérdésünkre pedig elárulta, esze ágában sincs a jövőben sem reklámokban szerepelni, de jótékonysági dolgok mellett szívesen kiáll, ráadásul az állatokat különösen kedveli. „Minden hátrányos sorban lévő élőlénynek barátja vagyok" –mondta, majd hozzátette, hogy többek között azért is ő szerepel a videóban, mert az ötletgazda nagyon szereti a TÁP Színház munkáit. 

A színész/rendező elmesélte továbbá, hogy a kutyá(kk)val könnyen ment a közös munka, a felvétel egyetlen nap alatt megvolt. „A forgatás pont a próbafolyamat kellős közepén volt, örültem, hogy erre az egy napra el tudtam szabadulni. Szeretem a végeredményt, de sajnálom, hogy sok olyan jelenet nem került bele, ami igazán szórtakoztató volt. Például szerepelt benne egy kígyó is, azzal zárult volna a film, de sajnos végül nem fért bele. Meg egy széket is összetörtem, de az is kimaradt (sajnos)."

A kampány központi gondolata a szervezők szerint már első pillanattól adta magát. „A boldog állatotthon egy olyan bizarr és szokatlan fogalompár, ami már önmagában elég ahhoz, hogy a Herosz Budapest megkülönböztesse magát a többi, hasonló otthontól. Az üzenet egyik része tehát már kész is volt. A teljes sikerhez azonban azt a tényt is artikulálni kellett, hogy ennek a boldogságnak bizony ára van. Ez a ár ráadásul elég egzakt. Az éves működési költséget leosztva: 1 óra boldogság a Heroszban 500 forintba kerül. A kampány tehát most nem 1%-os hozzájárulást, hanem ezeket az órákat kéri támogatóitól itt" – áll a közleményükben, amiből az is kiderül, hogy Vajdai, akárcsak a stáb többi tagja – Soós Bálint rendező és Garai Gábor operatőr – is ingyenesen adták munkájukat a produkcióhoz.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta