#VILÁGOM

Ennyi optikai trükköt biztosan nem látott még klipben

2014. június 24., kedd 18:12

Ahogy eddig, úgy most sem a bravúros zenei hangzásokkal vagy frappáns szövegeivel, hanem egy látványos videoklippel hívja fel magára a figyelmet a chicagói gyökerű banda, az OK Go. A The Writing's On The Wallban egymást érik az optikai trükkök, a színek, a végeredmény pedig olyan intenzív, hogy ne lepődjön meg, ha rátör önre a hányinger. A recept bevált, a klipet hamar felkapták, és mindenkihez eljutott, hogy az OK Go következő, Hungry Ghost című albuma október közepén kerül a boltokba.

A felejthető zenéjéről ismert banda, az Ok Go!
A felejthető zenéjéről ismert banda, az Ok Go!
Fotó: okgo.net

A zenekar tagjai zenélő ralipályát, pirítósra égetett rajzfilmet, idomított kutyákat, valamint futópadon előadott tánckoreográfiát is bevetettek eddigi, javarészt stop-motion technikával készült klipjeikben, ám most egy kevésbé költséges verzió mellett döntöttek. Damian Kulash, Tim Nordwind, Dan Konopka és Andy Ross a The Writing's On The Wall klipjét stúdióban forgatta, a színes, látványos anyag egyetlen snittből áll.

A pre-break-up vonalat megtartó kreatív banda a hatásvadász videó elkészítéséhez olyan kortárs művészek munkáiból merített ihletet, mint a Marcel Duchamp-díjas, geometrikus perspektíváiról ismert svájci-francia művész, Felice Varini, illetve Dan Tobin-Smith, aki többek között Jay-Z Blueprint 3 című lemezborítójáért is felelt, írja a rollingstone.com. Nézze meg ön is a vágásoktól mentes, szórakoztató kameramozgásokkal felvett klipet!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta