no

Nemsokára megtudhat mindent, ami a Twin Peaksből kimaradt

Jövőre ünnepli 25.évfordulóját minden idők egyik legnépszerűbb tévés kultsorozata, a Twin Peaks, mellyel David Lynch és Mark Frost gyökereiben megváltoztatták a sorozatkészítést a kilencvenes évek elején. Az évforduló közeledtével várható volt, hogy napvilágot lát egy-két exkluzív anyag is a készítőktől, akik nem is restek életben tartani és gerjeszteni a sorozat körül kialakult mizériát.

A megrögzött Twin Peaks-függők persze találgatják, hogy vajon lesz-e valami abból az álomjelenetből, ami a film utolsó részében hangzott el Laura Palmer szájából: „Találkozunk 25 év múlva!” Azoknak, akik reménykednek a folytatásban, jó hír, hogy Mark Frost egy tavalyi interjújában eljátszott a gondolattal, és azt nyilatkozta, hogy szerinte is az álomjelenettől kellene folytatódnia a történetnek – írja a welcometotwinpeaks.com.

twin-peaks-blu-ray-coming-soon-march-2014-785x441
welcometotwinpeaks.com

Míg Frost csak életben tartja a rajongók lelkesedését elszólásaival, addig David Lynch a tavalyi Tel-Aviv-i filmfesztiválon hivatalosan is bejelentette, hogy idén nyáron szuperextra tartalommal, Blu-ray kiadásban piacra dobja a sorozatot. A 68 éves rendező be is tartotta ígéretét, így július 29-től Amerikában már kapható lesz a Twin Peaks: The Entire Mystery Blu-ray boxset, ami a korábbi jogi viták ellenére tartalmazza teljes sorozatot és a filmet is, illetve találunk még a díszdobozban retrospektív dokumentumfilmet a stábbal, kivágott jeleneteket, valamint werkfotókat is.

A japánok egy rózsás pólót biggyesztettek a Blu-ray csomaghoz
A japánok egy rózsás pólót biggyesztettek a Blu-ray csomaghozandthemissingpieces.tumblr.com

De úgyis mindenki az extrákra lesz rápörögve, ami sejthetően tényleg nagyot szól majd. A másfél órányi plusz között ugyanis megtalálható minden, ami a Tűz, jöjj velem!-ből kimaradt. Ez sokaknak új és fontos információkkal szolgálhat az eddig látott jelenetekkel kapcsolatban, de akár valóban előszele is lehet a sorozat folytatásának.

Az új, tíz lemezt tartalmazó Twin Peaks szett egyébként már 120 dollárért (26.639 forint ) előrendelhető az amazon.com-on latin-amerikai spanyol, francia, olasz, német, kasztíliai, japán, holland, svéd, dán, norvég, finn nyelvű felirattal. Íme, egy kis ízelítő az extra részből!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra