#VILÁGOM

Erre a növényvásárra garantáltan elmenne!

2014. május 31., szombat 21:54

Egy kreatív ötlettel még olyan mérsékelten izgalmas eseményekhez is kedvet lehet csiholni, mint amilyen egy növényvásár – és ezt mi sem bizonyítja jobban az alábbi videónál, amit az Idaho állambeli Boise egyik farmjának-kertészetének (Peaceful Belly Farm) munkatársai készítettek. A Huffigton Poston is publikált videó a Blackstreet No Diggityjének paródiája, az eredeti szöveg helyett írtak sajátot, ami egyrészt szórakoztató, másrészt infromatív. Kiderül belőle, hogy a csapat május 31-én Haileyben tartja a növényvásárt, ahová GMO-mentes (genetikailag nem módosított) palántákat visznek, egyebek mellett dinnyét, paradicsomot, uborkát is. Nézze meg a színes-parókás csapat produkcióját, garantáljuk, hogy jól fog szórakozni, majdnem annyira, mint ők, amikor elkészítették!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta