#VILÁGOM

Megismeri ezeket a lemezborítókat?

2014. április 15., kedd 14:56

Sokakat megihletett már az évek során ikonikussá vált pop, rock vagy rap lemezborítók újraértelmezése, de ilyen kézenfekvő ötlete, mint a Harvezt néven ismertté vált művésznek, még egészen biztos, hogy senkinek nem támadt a témában. Legalábbis nem valósította meg azt.

Harvest „The Dark Side of the Covers” címen futó sorozatában ugyanis megfordította a jól ismert képeket és felfedte azok másik oldalát. Aminek köszönhetően a művész szemével nézve szembesülhetünk az eredeti fedelek hátterével is. – írja a designboom.com

Külön figyelemre méltó, hogy a látványosra sikerült képek színvilága és hangulata semmiben nem tér el eredeti perspektívától, hanem inkább ahhoz igazodva szemlélteti egy másik szemszögből ugyanazt. Így láthattuk meg, hogyan nézne ki a Nirvana 1991-es, „Nevermind” című második nagylemezének elején úszkáló pucér bébi hátulról, vagy hogy a művész szerint mi zajlott a Beatles legendás, Abbey Road-os zebrás jelenete hátterében (Harvezt szerint egy rendőr megállít egy emeletes buszt, hogy a brit csapat nyugodtan átkelhessen az úton).

De nem úszta meg a kreatív feldolgozást Dr.Dre, az Iron Maiden, vagy David Bowie sem. Nézze meg a többi átértelmezett borítót a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta