Megismeri ezeket a lemezborítókat?

Sokakat megihletett már az évek során ikonikussá vált pop, rock vagy rap lemezborítók újraértelmezése, de ilyen kézenfekvő ötlete, mint a Harvezt néven ismertté vált művésznek, még egészen biztos, hogy senkinek nem támadt a témában. Legalábbis nem valósította meg azt.

Harvest „The Dark Side of the Covers” címen futó sorozatában ugyanis megfordította a jól ismert képeket és felfedte azok másik oldalát. Aminek köszönhetően a művész szemével nézve szembesülhetünk az eredeti fedelek hátterével is. – írja a designboom.com

Külön figyelemre méltó, hogy a látványosra sikerült képek színvilága és hangulata semmiben nem tér el eredeti perspektívától, hanem inkább ahhoz igazodva szemlélteti egy másik szemszögből ugyanazt. Így láthattuk meg, hogyan nézne ki a Nirvana 1991-es, „Nevermind” című második nagylemezének elején úszkáló pucér bébi hátulról, vagy hogy a művész szerint mi zajlott a Beatles legendás, Abbey Road-os zebrás jelenete hátterében (Harvezt szerint egy rendőr megállít egy emeletes buszt, hogy a brit csapat nyugodtan átkelhessen az úton).

De nem úszta meg a kreatív feldolgozást Dr.Dre, az Iron Maiden, vagy David Bowie sem. Nézze meg a többi átértelmezett borítót a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra