#VILÁGOM

A Katonások még az ennyikét is elgifelik neked!

2014. március 29., szombat 07:03

Nagyot robbant néhány napja a Young&Rubicam reklámügynökség víruskampánya, amit a Katona József Színház színészeivel készítettek, és aminek a lényege, hogy a színészek vicces, érzelmeket kifejező gifeket készítettek, hogy aztán smiley helyett ezeket küldözgessék majd egymásnak az emberek. A gifszínház kampány olyan jól sikerült, hogy a Facebookon kértek még a rajongóktól további ötleteket, ezeket a színházi világnapon vették fel. Alant az alkotókkal beszélgettünk, akiknek sokszor saját ötletük is belekerült egy-egy gifbe, bár a végeredménnyel nem mindig voltak elégedettek, Borbély Alexandra szerint például rossz volt civilként visszanézni magukat. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta