Ilyen állatoktól parázunk rémálmainkban

Az állatvilág különféle formái mostanában meglehetősen gyakran megjelennek a divattervezők és dizájnerek kollekcióiban. A divatkedvelő állatpreparátor, Divya Anantharaman például döglött állatokat applikál cipőire, a BD Barcelona Design pedig egy 11,3 millió forintos kitömött bárányt árul irattartóként a piacon. A legújabb agyrém a szokatlan fantáziavilággal élő kanadai származású szobrász, Ellen Jewett aka creaturesfromel fejéből pattant ki, aki biológiailag tökéletes állatformáit a saját szürreális képére formálja. 

Az így létrejött szokatlan lények a művész szerint esztétikailag kifejezik az emberek álmaiban és rémálmaiban megjelenő szokatlan alakokat – írja a mymodernmet.com

Az Oscar-díjas japán rajzfilmkészítő,Mijazaki Hajao kultikussá vált figuráira hajazó lényeket az etsy.com-on meg is lehet vásárolni a McMaster Egyetem biológia antropológia-képzőművész szakát elvégzett Jewettől. Bár elég elszántnak kell lennünk, mivel nem olcsó egy ilyen groteszk alkotással kicsinosítani a lakást, mivel az árak viszonylag széles skálán mozognak így is 325-1025 dolláros ársávban (73 ezer és 230.ezer forint közt) kell kicsengetnünk azért, hogy otthonunkban tudhassuk rémálmunkat. Nézze meg a galériában, hogyan képzeli el a 3D-s formákban erős művész a hátborzongató macskákat, vaddisznókat, szarvasokat és békákat!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek