#VILÁGOM

Legósították az Oscar-esélyes filmek plakátjait

2014. február 18., kedd 13:08

Hatalmas nyomulásban a Lego. Nemrég érkezett meg a mozikba A Lego kaland, amit nagyon bírtak a kritikusok, és könnyen lehet, hogy év egyik legsikeresebb vállakozása lesz. Így aztán nem túl meglepő, hogy a legóhullámot a Yahoo! Movies is meglovagolta: az oldal számára egy Old Red Jalopy nevű művész a 2014-es Oscar-díjátadó legjobb film kategóriájában versenyző művek plakátjaiból legós verziókat készített, vagyis az embereket legófigurákra cserélte.

A plakátok érdekessége, hogy a gyakran drámai filmek rögtön komolytalanabbá válnak, amikor legófigurák kerülnek az emberek helyére. Azon kívül, hogy szuper az ötlet, a vidámabb plakátoknak még haszna is lehet, elképzelhető ugyanis, hogy az emberek így nagyobb eséllyel váltanak jegyet az olyan kevésbé ismert filmekre, mint a Her, a Nebraska vagy a Mielőtt meghaltam.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta