#VILÁGOM

Nézze meg ingyen a Kertvárosi bordélyt!

2014. január 28., kedd 19:29 |

Február 2-án, vasárnap este 6-kor vetítik a Cirkóban a filmet, amit a Sundance filmfesztiválon mutattak be, és díjat nyert a 2013-as berlini fesztiválon. "A kiegyensúlyozottnak tűnő, ám kiüresedett leszbikus házasságban élő 42 éves Abby egy otthoni baseball meccs közben szerzett sérülés után úgy érzi, az élete nem mehet tovább az eddigi kerékvágásban, többre van szüksége. Úgy dönt, hogy új életet kezd, mint Eleanor, a luxusprostituált" - írják Stacie Passon elsőfilmes alkotásáról.

A premier előtti vetítés ingyenes, a filmről beszélgetést is tartanak, amin a Dívány részéről Cziglán Karolina, pszichológus vesz részt, de ott lesz Földi Ágnes, a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének vezetője is. Az érdeklődők a cirkofilm@cirkofilm.hu címen regisztrálhatnak, a levél tárgya legyen: Dívány. A szervezők az érkezés sorrendjében fogadják a jelentkezéseket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta