#VILÁGOM

Gyöngyfűzés kimaxolva

2014. január 27., hétfő 15:35

Jan Schwab Huling Chicagóban született, St. Louisban nőtt fel, később a Kansas City Art Institute-ban szerzett művészeti diplomát, majd New Yorkba költözött, dizájnerként dolgozott és gyerekkönyvet is írt, most pedig hobbiként gyöngyfűzéssel foglalkozik. Oké, egy kicsit csal, az elején ugyan felfűzi a gyöngyöket, majd miután felragasztotta őket különféle objektekre, kihúzza a zsinórt, de még így is sok-sok türelem kell egy ilyen aprólékos, lassú munkához. Az egésszel az a célja, hogy átváltoztassa az evilágit, hogy megláthassuk a varázslatot a megszokott tárgyakban is - írja weboldalán. Állítólag soha nem tudja, hogyan fog a sikerülni a végén egyik-másik szobra, de végül valahogy mindig összeállnak. Feldíszített már különféle állatfigurákat, babákat, tálat, földgömböt, hangszereket, bogarat és gyufásdobozt is, de a gyöngyökkel borított, anatómiailag pontos emberi szív se rossz. 

Kattintson még több gyönggyel borított tárgyért!
Kattintson még több gyönggyel borított tárgyért!
Fotó: janhuling.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta