#VILÁGOM

3 éven át készült a selfie-kből összerakott videóklip

2014. január 14., kedd 09:28

Matthew Perren nagyon kitartó srác. 1101 napig csinálta a selfietátogását, amit január elején töltött fel a Youtube-ra. Perren minden egyes napon lefotózta magát, mintha a Queen Don't Stop Me Now-jánák egy-egy pillanatát énekelné éppen, amiből  egy nagyjából másfél perces videót készített - ezzel teljesen új szintre emelve a selfie-zést.

A tátogás közben persze változik a háttér, változik a haja - egyetlen dolog nem változik csak, a fekete pólója, ahogy több kommentelő is kiszúrta. A beleélés ugyan nem teljes, arra már nem maradt ereje, hogy az éneklés alatt a mimikája is hozza a dal hangulatát, de így is becsülendő vállalkozás volt, ami egészen tizennyolc éves koráig eltartott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta