#VILÁGOM

Minden napra új lufit hajtogat az amerikai grafikus

2014. január 12., vasárnap 09:54

Egy ohiói grafikus, Meghan Coleman szokatlan elfoglaltságot talált magának, hogy levezesse a kreatív energiáit: egy éven keresztül minden nap hajtogat valamit lufikból. Coleman tizenkét évesen tanulta meg könyvből a lufihajtogatás művészetét, de sokáig nem foglalkozott vele, mígnem egyszer, tizenhat évvel később szívességből csinált egy lufibabát.

Azóta minden nap hajtogat egyet, amikor ránéztünk az oldalára, már a 105-nél tartott. "Sok munka van még előttem, de ahogy telnek a napok, csak egyre jobban és jobban megy. Az első napon egy baglyot csináltam, de most már magabiztosabb vagyok, és mindenféle újdonságot is kipróbálok" - mondta a Yahoo Shine-nak.

A különböző lufiteremtményeknek csinált egy tumblr oldalt, ahol kérni is lehet tőle. A két leggyakoribb kérés állítólag (de nem biztos, hogy meg is csinálja őket) a One Direction fiúcsapat - aminek egyik tagjával jár épp Palvin Barbara -, valamint az éppen visszavonulását fontolgató Justin Bieber. Coleman egyébként hajtogatott már szuperhősöket, különböző állatokat, a Disney-rajzfilmek hősnőit és egyéb rajzfilmfigurákat, de sokat foglalkozott a karácsonnyal, a hálaadással és a halloweennel is. Általában egy órát vesz igénybe, hogy elkészítsen egy lufibabát, amiknek igyekszik karaktert is adni, majd megpróbálja őket vicces hátterekkel még inkább helyzetbe hozni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta