Idén utoljára mondjuk meg, mit csináljon!

December 26. Csütörtök

Csak óvatosan, még ünnep van! Ha már a tévében képtelenek normális műsort adni, művészkedjünk egy kicsit. Ha véletlenül mégsem lenne ma márciusi időjárás, vagy ha kitúrázta magát már az ünnep másnapján, akkor hat körül menjen el az Örökmozgóba és okvetlen nézze meg A tó szelleme című Masahiro Shinoda filmet 1979-ből. Sárkány, aki hercegnő is egyben, szóval kihagyhatatlan.

December 27. Péntek

A helyükben még mindig spórolnék az energiával, de ki tudja, a két ünnep közti időszak gyakran tartogat nem várt meglepetéseket, házibulikat vagy spontán partikat. Ha tartogat, csak nem mára, akkor remek lehetőség nyílik rá, hogy megnézze az Átrium Film-Színházban a Znamenák István rendezte Igenis, miniszterelnök úr! című drámát, aminek Alföldi Róbert és Hevér Gábor a főszereplője, és nyilván semmi köze a politikához.

Igenis, miniszterelnök úr!
Igenis, miniszterelnök úr!Mészáros Csaba

December 28. Szombat

Három napos minisziget Kőbányán, hazai fellépőkkel azoknak, akik nem húzzák ki nyárig. Ma indul az Indoor Fesztivál, íme a fellépők a teljesség igénye nélkül: Bikini, Republic, Emil.Rulez, Quimby, Magna Cum Laude, Animal Cannibals, Dj Dominique, Anima Sound System. 

December  29. Vasárnap

Igazi állatságot akar így év végére, de nem tudja, mi legyen az? Melegen ajánljuk akkor a Tetoválók éjszakáját, amin akár ingyen tetováláshoz is juthat a Dürer-kertben. Persze, csak ha kisorsolják. Amennyiben kevésbé szerencsés, akkor is juthat testékszerhez, ebben az esetben piercinges lehet, bár ehhez is szüksége lesz Fortunára. Jó, akadnak koncertek, hogy legyen mi alatt kivarratni magunkat.

December 30. Hétfő

Előszilveszter, mi? Ki az a hülye, aki pont az év utolsó napján mulatna, amikor 364 másikon is lehet? Bezzeg ma, amikor Belga koncert van a Müpában vagy a Pokolgép harminc éves fennállását lehet megünnepelni a Barba Negra Music Clubban? Mi mondjuk, azt is tökéletesen megértjük, ha inkább töltené az év utolsó napját szűk baráti körben, vagy tágabban a Széchenyi Fürdőben, egy Cinetrip partin

Cinetrip
CinetripFöldes András

December 31. Kedd

Arra külön posztban térünk ki, hogy miért érdemes ma kimozdulni (tévéajánlónkban arra is, hogy miért nem, na nem mintha túl sok minden lenne), így inkább a kultúra szemszögéből közelítjük meg a kötelező bulik napját. Például ott a Vígszínház a felturbózott Popfesztiválja, a Radnóti a nekünk mérsékelten tetsző Mozgófényképet adja, a Katonában a Virágos Magyarországot nézheti, és az előadáson pezsgővel, üdítővel és sós aprósüteményekkel várják a nézőket. A Tháliában csinos stewardesseket láthatnak a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című darabban, az Örkény este héttől a Finito-t játssza, míg a Centrál Színházban a nagy sikerű Cabaret lesz műsoron, lehet választani.  

2014. Január 1. Szerda

Nemzetközi másnaposságnap van, nagyon nem is cifráznánk. Az év első napján ne tévézzen, mert akkor egész évben ezt fogja csinálni, így inkább menjen ki, járjon egyet és élvezze, hogy teljesen kihalt a város. 

Boldogabb, szebb, jobb új évet kívánunk, még több igazán frankó programmal!

Oszd meg másokkal is!
Mustra