#VILÁGOM

Nem megy Jézus szülinapi bulijára?

2013. december 23., hétfő 17:46

Karácsony, bejgli, hal, majonézes krumplisaláta, Stille Nacht és Csendes éj, családi összeborulás és ereszdelahajam? Esetleg a négy fal és karácsonyi családi filmek bámulása egyedül? Vagy nem is most ünnepli a karácsonyt, ezért 24-én nincs mit csinálnia? Megmondjuk, mit ajánlunk helyette. 

A Cirkóban jó fejek, ezért szenteste, azaz 24-én premier előtt lehet megnézni több filmet, például a Futurológiai kongresszust, Harvey Keitellel a főszerepben, egy indiai romantikus vígjátékot, az Ezerízű szerelmet, illetve a Csinibabák című izraeli filmet, ami egy tehetségkutató vidám perceiről szól.

Ha a mozi mégis túl magányos programnak tűnik, mert ön társaságra vágyik és inkább koncertre menne, akkor válassza a Puszit a Mikában. Spenóték évek óta játszanak ilyenkor valahol a Kazinczy utca környékén, most a TÁP Klub keretein belül csapnak a húrok közé. A Gozsdu Manóba bármikor be lehet esni, bár itt külön program nem lesz, de legalább összefuthat néhány ismerőssel. Ha mégsem, akkor menjen a Kiadóba, vagy a minden szentesti nyitva tartás alapját jelentő Szódába,ők is tartják a frontot, ahogy azt már évek óta megszokhattuk tőlük.

Ha rendesen megadná a módját a karácsonyi mulatozásnak, menjen az Onyxba. A Michelin-csillagos étteremben 195 euróért ehet egy nyolc fogásos kóstolót, amin olyan fogások szerepelnek, mint tőkehal brióssal sütve, algás zöldtea vagy halleves, homár, házi túróval töltött tészta. Persze minden fogáshoz jár egy pohár bor is, és ha más nem, ez nyolc fogás után már garantált jókedvhez vezet.

10356 549807491721979 35053376 n

És végül, ha még sosem próbálta, menjen el éjféli misére, mert az még akkor is nagy élmény ha nem vallásos. Ilyet a katolikus templomokban keressen, és öltözzön fel melegen, illetve készüljön fel a tömegre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta