#VILÁGOM

Nézzen szívmelengető rövidfilmet karácsonyra!

2013. december 20., péntek 15:07 |

December 29-ig bárki megnézheti a neten Tóth Barnabás Újratervezés című kisjátékfilmjét, a rendező ugyanis feltöltötte a Vimeóra, Facebook-oldalán pedig közzétette a jelszót is, amivel megtekinthető.

A Montreáli Filmfesztivált is megjárt rövidfilm kerettörténetét egy idős házaspár autóútjai adják, és ahogy eközben a feleség folyamatosan kommentál mindent: hol a járókelők öltözködését kritizálja, hol a férjét nyúzza, hogy vezessen lassabban, óvatosabban, a férj pedig fortyogva bár, de csendben tűri ezt. Bár néha szóba kerül az orvos, később a kórház is, a valódi történet a házaspár apró utalgatásaiból bontakozik ki végül, és hasonlóan apró gesztusokból ismerjük meg a kapcsolatukat is. A főszereplő Pogány Juditot és a mogorva férjet alakító Kovács Zsoltot önök is hamar a szívükbe fogják zárni. A kisfilmet itt találja, a "vilmos" jelszóval indul.

Újratervezés from Barnabás Tóth on Vimeo.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta