#VILÁGOM

Mi derült ki az instagramozásból?

2013. december 9., hétfő 17:57 |

Egy holland művész, Thomas Jullien 852 különböző instagramos képből összerakott egy videót, amiből többek között az a szomorú megállapítás vonható le, hogy az emberek akkor a legkevésbé eredetiek, amikor baromi művésziek szeretnének lenni. 

Jullien az ismert fotómegosztó alkalmazás legnépszerűbb témáit igyekezett feldolgozni, hogy megmutassa, hogy az emberek ugyanazokat a dolgokat nagyon hajlamosak ugyanúgy lefotózni, legyen szó az Empire State Buildingről, a naplementéről vagy a lábukról.

"Az Instagram bőséges forrása mindenféle képeknek. Szerettem volna megtalálni a rendszert ebben a káoszban" - nyiltakozta Jullien a Verge-nek. Sok fogást egyébként nem lehet találni a videón, legfeljebb annyit, hogy lemaradtak a selfie-s és a kajafotós képek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta