#VILÁGOM

Egész héten ingyen mozi az Urániában

2013. november 4., hétfő 19:04

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a Koreai Filmhetet november 4-8. között, ahol minden filmre ingyen lehet beülni (ebből adódóan édemes igyekezni, mert a helyfoglalás természetesen érkezési sorrendben megy). Az eseményre természetesen az Oldboy-jal próbálják elsősorban becsábítani az embereket, ami talán az egyik legismertebb dél-koreai film, mióta 2003-ban a Cannes-ban a Tarantino vezette zsűri nagydíjjal jutalmazta, de mi biztosak vagyunk benne, hogy többit is érdemes megnézni, egyszerűen azért, mert a koreai filmek általában nagyon királyak. Az Oldboy mellett látható lesz még az Amelyik kutya ugat, az nem harap című vígjáték, a Vértestvérek című akciófilm, az A férfi, aki királyt játszott című történelmi dráma, és a Csak egy film című akciófilm. Mind díjnyertes darabok, ha valakinek ez kell ahhoz, hogy beüljön rájuk, úgyhogy kezdje kitalálni, melyik nap mi(ke)t akar megnézni. Vagy legjobb, ha elindul.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta