#VILÁGOM

Titkaink egy buszról lesve és repülésleckék kezdőknek

2013. szeptember 26., csütörtök 11:24

Szeptember 26. Csütörtök

Amúgy is bírjuk a Budapest Bárt, de ma különösen nagy létszámban lépnek fel az A38-on. Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Németh Juci,  Szűcs Krisztián és Tania Saedi is énekelni fog! Többek között így:

Szeptember 27. Péntek

Olyan óriási mázlink van, hogy minden hétre jut egy meglepő színházakkal operáló előadás, ez jelen esetben a Boross Martin rendezte Promenád lesz. A nézők itt egy buszon ülve, zenét hallgatva élvezhetik úgy a darabot, hogy néha a busz lelassít, és az utasok előtt kirajzolódik a történet. Izgalmas lehet, de ajánlatos időben jelentkezni rá, hiszen egy busz nem túl nagy. Megnyugtató ugyanakkor, ha lemaradna róla, több járat is indul: vasárnapig összesen hat.

Szeptember 28. Szombat

Nem is kérdés, szombaton mindenkinek a Jurányiban a helye, hiszen Szerk.éj – Online Kulturális Szerkesztőségek Éjszakája lesz, ami nagyjából annyit tesz, hogy minden irodalommal foglalkozó nagyobb portál megjelenik rajta. Mellettük a Gólem Színház is képviselteti magát, Magyar Narancsos cikkeket fognak előadni majd, Best of Narancsrevű címen.

526566 592370324154688 321014896 n

Szeptember 29. Vasárnap

Jusson be Pintér Béla társulatának legújabb előadására a Szkénébe. A Titkainkról azon felül, hogy Csákányi Eszter az egyik főszereplője még annyit tudni, hogy "Egyikünk sem tökéletes, és bizony mindannyiunknak vannak titkai... Nem vagyunk hibátlanok... De a valóság józan fanatikusai vagyunk, és a jó kompromisszumok robotosai." Bőven van esély rá, hogy jó lesz!

Szeptember 30. Hétfő

Ma kezdődik és egy hónapon át tart a Múzeumok Őszi Fesztiválja, amire idén 168 múzeum - köztük számos egyházi gyűjtemény - jelentkezett, így nem lehet azt mondani, hogy nem veszik komolyan a rendezvényt. A programok hét központi témakörhöz kapcsolódhatnak, ezek közt szerepel, hogy megismerhetjük, mit is csinál, aki múzeumban dolgozik vagy elbiciklizhetünk különböző külső helyszínekre, de lesz Nagy Rajzolás is.

muz

Október 1. Kedd

Kedden érdemes cirkuszolni. Na nem úgy, de a MÜPA poronddá alakul, jönnek az akrobaták és a légtáncosok, főleg mert a darab is a repülésről szól. Az elveszett vándorcikrusz nyomába erednek a színészek Vági Bence rendezésében, mely Csanádi Judit díszletei közt zajlik. Ha nem ér rá kedden, szerdán is lesz előadás a Recirquel - Cirkusz az éjszakábanból.

Október 2. Szerda

Szerdán igyon egy jó puncsot, takarózzon be, és nézze meg a Titkok kulcsa című amerikai thrilllert, amin jókat lehet borzongani, amennyiben szeret egy elhagyott házról, idős embereről, és egy titkokat rejtő szobáról filmet nézni. Ha hanyagolná a rettegést, még mindig van választás: egy cuki francia vígjáték, parádés szereposztás: François Berléand és Edouard Montoute varázsolnak el másfél órára a Barátom a nyakamon című filmben. Ha pedig egyik sem tetszik, akkor vegyen egy e-könyvet, és olvasson, például a szeptemberi újdonságok közül valamit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta