Röhögjön Hasselhoffon, vagy legyen csak nő

Március 7. Csütörtök

A nőnap okán most egész héten csajos programokat ajánlunk, hogy ne csak szerencsétlen vágott virágokkal emlékezzenek meg a környezetükben élő pasik, hanem vigyék inkább önöket szórakozni. Persze van, amire jobb, ha inkább a barátnőjét rángatja el, rögtön csütörtökre adódik például egy csajos program, amikor a Kiscelli múzeumban megnyílik Szigethy Anna: Nők, portrék, pongyolák című kiállítása. A képzőművész fotósorozatokat, installációkat és rövid videókat mutat be, de ha ön ma nem ér rá, április hetedikéig megnézheti.

Március 8. Péntek

A Gödör Klub kecsegtető ajánlata szerint a nők hivatalos napján lehet menni bátran hozzájuk, mivel "hagyományos nőnapi koncertekkel" készülnek. Náluk a nőnap valódi 80-as évekbeli hangulatára számíthatunk, a fellépők alapján legalábbis az akkori és mai underground zenei világát jelenti. Magyarra fordítva annyit tesz, hogy fellép a Satöbbi, a Magashegyi Underground és DJ Viki. Na jó, inkább csak mondjuk azt, hogy ezt az estét a Nőnapi zöngicse névvel látták el, oszt jónapot.

Március 9. Szombat

Kell-e nagyobb meglepetés, mint Operabál hiányában, Orosz bálba vinni a nőt? A rendezők szerint ez Magyarország legelegánsabb orosz rendezvénye, hát ki merné ezt kétségbe vonni? Szóval, ha esetleg azért panaszkodik az asszony, hogy idén nincs hova felvennie a legújabb nagyestélyit, akkor héttől ketten hetvenezerért ihatnak-ehetnek meg bálozhatnak kedvükre az InterContinental Budapest Szálloda báltermében.

Március 9. Szombat +1

Ha azonban mégsincs kedve 35 ezer forintot elverni egyetlen este, akkor inkább nézze meg Szandtner Annát és Berki Szofit, ahogy a Pepita Ofélia bárban énekelnek. Az Anemona koncertre csak 800 forint a beugró, igaz ezért nem fogyaszthat kedvére, viszont egészen biztos, hogy felejthetetlen estében lesz része.

735005 618703244822791 1723099852 n
Facebook

Március 10. Vasárnap

Kipihenni a szombat este fáradalmait hogyan is lehetne másképp, mint egy kellemes egészségügyi sétával? A "Nők Budapesten" Nyitott műtermek felfedező sétája simán jó lehetőséget nyújt erre. Kábé négy óra alatt járhatják végig a sétálók a műtermeket, és közben híres, Budapesthez kötődő nők legendáival és történeteivel ismerkedhetnek meg. Buszjegy vagy bérlet azért legyen önöknél!

Március 11. Hétfő

Hát, mi nem olvastunk még pasis Bridget Jones-naplót, pedig valami ilyesmiből íródott a Magyar Színház Facér pasi naplója című darabja. Már novemberben bemutatták, de arra gondoltunk, hogy üres hétfőre jó program lehet, elmehetünk megnézni, mivan ha a pasit hagyják faképnél. De ha másért nem a Társas/játékos Balsai Mónika miatt biztos, érdemes adni a darabnak egy esélyt.

pasi
magyarszinhaz.hu

Március 12. Kedd

El se tudunk képzelni csajosabb programot, mint hogy David Hasselhoffon röhöngjünk torkunk szakadtából. Ha ön is így van ezzel, akkor okvetlen nézze meg a Corvinban a Jackyll és Hyde című Broadway musicalt, ugyanis ebben a kiégett vízimentő a címszereplő.

Március 13. Szerda

Mindig meglepődünk, hogy még akad, aki hisz a pesti humorban, pedig akad. Majdnem olyan nehéz ebbe beletörődni, mint a honi futball totális hanyatlásába, annál is meglepőbb, hogy a Budapest Bár felkarolta a témát. A mai napon a humort a Stand up Brigád csapata biztosítja, aztán lesz, ami lesz.

stand
Mustra