#VILÁGOM

Képtelenség jegyhez jutni a Nemzetibe

2013. január 28., hétfő 10:48 |

Ma reggel fél tízkor készült a lenti kép, amit munkatársunk fotózott az Andrássy úti jegyiroda előtt. Mint a többi ember, ő is azzal a szándékkal érkezett, hogy jegyet vásároljon bizonyos előadásokra az Alföldi Róbert által utolsó évadban igazgatott Nemzeti Színházba. Azért pont ezen a havas hétfőn áll a sor a jegyiroda előtt, mivel a színház a mai napon tette közzé márciusi előadásainak időpontjait.

Másik munkatársunk mindeközben gép előtt próbálja a lehetetlent, azaz jegyet szerezni a Vadászjelenetek Alsó-Bajoroszágban című darabra, ám már 10 óra 4 perckor sem volt online eladó egy darab sem. A színház oldala jelenleg le van fagyva, bár kollégánknak sikerült a Hazafit nekünk! című előadást berakni a kosarába, ám ennél a műveletnél tovább nem jutott és a kosárból azóta valahogy ki is került a jegy.

A honlap: a kis mínusz jelek helyén kéne lennie az árnak, így azonban nem lehet vásárolni.
A honlap: a kis mínusz jelek helyén kéne lennie az árnak, így azonban nem lehet vásárolni.
Fotó: divany.hu

A Dívány azonban nem adja fel, most éppen a Nemzeti Színház felé tartunk, hogy megnézzük az ottani helyzetet.

Update: A Nemzeti előtt hasonló állapotok uralkodnak, állítólag már Alföldi Róbert igazgató is járt kint, hogy megnyugtasson mindenkit, hamarosan rendbehozzák az összeomlott rendszert. Kollégánk végül sikerrel járt, a helyszínen néhány előadásra sikerült jegyet szereznie, bár korántsem azokra, amikre szeretett volna menni. Az már biztos, hogy Alföldi Róbert aligha veszteségesen fogja átadni a színházat Vidnyánszky Attilának.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta