#VILÁGOM

Hallgasson könyvbemutatókat utazás közben is!

2013. január 16., szerda 12:56

A közösségi párbeszéd jegyében az Alexandra kiadócsoporthoz tartozó könyvkiadók januártól elérhetővé teszik az őszi-téli szezonban lezajlott könyves programok hanganyagait az interneten. Ez pontosan azt jelenti, hogy a Nyugati téren és a Károly körúton tartott könyvbemutatókon folytatott beszélgetéseket Vámos Miklóssal, Stohl Andrással vagy Gönczi Gáborral ezentúl utólag is meg lehet hallgatni. Ezeket a kiadócsoport legnépszerűbb szerzőivel folytatott vágatlan beszélgetéseket januártól itt lehet megtalálni, meghallgatni és letölteni. A sorozat a Natalie második élete című könyv szerzőjével, David Foenkinosszal készített interjúval indul útjára, és egészen tavaszig minden kedden újabb bemutatóval bővül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta