#VILÁGOM

Néhány név az idei Balaton Soundról

2013. január 7., hétfő 16:22 |

Most, hogy vége is az év végével járó karácsonyi kavalkádnak, ideje újra várni a nyarat. Így aztán a Balaton Sound szervezői egy sajtóközleményben néhány nevet gyorsan be is dobtak a köztudatba, hogy már most lekössék a papa pénzén partizókat és a médiamunkásokat az ilyesmire fogékonyakat. Kiderült, hogy a hetedik Balaton Soundon július negyedikétől Steve Aoki, a Justice, a Dada Life, Hardwell és a Bloody Beetroots is fellép Zamárdiban.

Steve Aoki, a japán felmenőkkel rendelkező kaliforniai zenész, az electro house partik mestere ezúttal nem az arénában, hanem a Nagyszínpadon mutatkozik be, méghozzá co-headlinerként. Állítólag évek óta követeli a Balaton Sound közönsége a Justice színpadra lépését, akik, ha úgy tartja kedvük, elborult és az agresszivitás határát súroló, kőkemény futamokkal szántják fel a küzdőteret. A Bloody Beetroots maszkban és eksztázisban zúz a színpadon – ezúttal sok év után újra élőben, a magyar közönség előtt is.

Először lép fel a Balatonon a Dada Life, Skandinávia legbizarrabb electro house formációja, az őrült live szettjeiről ismert páros, akik az elmúlt időben a legfontosabb fesztiválok főszereplői, szerte a világon.

A Balaton Sound vendége lesz Hardwell is, a fiatal és sikeres holland titán. A több százezres rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész, producer és kiadótulajdonos huszonhárom évesen tört be a legnagyobbak közé, az idén pedig bejátszotta magát a DJ Mag világ legjobb DJ-it rangsoroló listájának élmezőnyébe, a legjobb tíz közé.

Az egyedi hangvételéről és formabontó munkáiról ismert Amon Tobin legújabb, nagyszabású elektronikus zenei víziója, a Two Fingers erőteljesen kötődik a hip-hop világához, de a grime és a dubstep sötét oldalával is kapcsolatban áll. Ugyancsak a 2013-as Soundon vendégszerepel majd Brodinski, az egyik legígéretesebb francia DJ és producer. Lendületes szettjei elsősorban basszusközpontú house és mozgalmas techno tételekre épülnek, de a minimal műfajokra is nyitottak.

Dixon, a berlini elektronikus zenei színtér markáns előadója ugyancsak az elsők között igazolt Zamárdiba. A német előadó szolid, finoman eklektikus, lebegő atmoszférájú deephouse, illetve funky house anyagairól ismert – mára már nemcsak hazájában.

Mindezek mellett pár nap múlva a Balaton Sound szervezői Európa legjobb fesztiváljainak szervezőivel együtt lépnek a hollandiai Gröningenben zajló European Festival Awards díjátadó gála vörös szőnyegére, hiszen a fesztivál szerepel a legjobb tíz európai fesztivál között. Lehet nekik szurkolni!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta