#VILÁGOM

Legyen ön is a Radnóti Színház előadásának díszleteleme!

2012. december 5., szerda 12:13 |

„VAN KÉPED HOZZÁ?”

A Radnóti Színház 2013 januárjában mutatja be Gogol: Holt lelkek című produkcióját Valló Péter rendezésében. Az alkotók szándéka szerint az előadás díszletének meghatározó eleme lesz egy nagyméretű vetítőfelület, ahol mai magyar emberek arcai jelennének meg. A színház arra kéri leendő nézőit, barátait, támogatóit, küldjenek magukról olyan arcképeket, portrékat, amelyekről azt gondolják, jól illeszkedne egy ilyen tablóba. Fontos, hogy a képek nagy felbontásúak és teljesen jogtiszták legyenek!

A kiválasztott képek tulajdonosait értesítik és 5x2 darab színházjegyet sorsolnak ki köztük a 2012/2013-as évad folyamán. A portrékat a palyazat@radnotiszinhaz.hu emailcímre várják legkésőbb 2012. december 17-ig, fekvő jpg formátumban, minimum 1,5 Mb felbontásban. Az email tárgyaként „Holt lelkek” szerepeljen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta