5 tökös buli Halloween éjszakájára!

Ha még nem mennek az agyára a töklámpások, meg az egyéb lopott ünnepből származó, ilyen-olyan megemlékezések, akkor íme öt buli november elsejére tökökkel, Halloweennel, meg amivel kell.

1. Halloween-Fesztivál a Vörösmarty téren

Hatra lehet vinni saját töklámpásainkat, ha meg akarjuk versenyeztetni őket a többi olyan alakéval, akik képesek több órát mindenféle szerszámokkal tökfaragásra szánni. Mivel nekünk még nem sikerült tökéletesre fejleszteni ezt a dolgot, egyelőre csak felmérjük a konkurenciát, aztán hajrá. Gyereket is lehet vinni, mert osztogatnak cukorkát meg nyalókát, és ha ez szigorúan az elveinbe ütközik, egyszer-egyszer valahogy túl lehet tenni magukat rajta...

2. Szezonzáró Halloween éjszaka a Vidámparkban

Ide is vihetjük faragott remekeinket, és akkor kapunk négyszáz forint engedményt a belépő árából, ami amúgy kétezret kóstál. Ígérnek még ijesztgetést, de az ünnep akkor is majdnem egy korszak végét jelenti, hiszen úgy volt, hogy nem lesz többé Vidámpark, legalábbis nem ott, ahova ma este tököket lehet vinni. Közben kiderült, hogy a park egyelőre mégis marad a helyén, de akárhogy is, öltözzenek jó melegen a hullámvasutazásra!

vidam640

3. Bérgyilkosok éjszakája a Buddha-bárban

Ide nem kell vinni semmit, viszont be lehet öltözni, nem fogják kitalálni, minek: bérgyilkosnak, bizony. A Sakálok, Leonok és Nikiták buliját egy videojáték megjelenése is ösztönözte, amit természetesen ki is lehet majd próbálni, így elsősorban beöltözni szerető játékfüggőknek ajánljuk a Váci utcai programot. A Funzine programmagazin szervezett partira háromezer forint a belépő, de van ebben welcome drink, beöltözés esetén kettő is, meg kedvezményt is adnak az Assassin's Creed új játékából, ha valakinek ez számítana.

4. Halloween Special! by Therapy Sessions Budapest az A38-on

Furcsa is lenne, ha nem lenne minimum ajánlott a beöltözés az állóhajó bulijára, amiből szintén kihagyják a tököket, viszont adnak egyet a zenének és a Therapy Sessionnek, akiknek darkstep műfajukból adódóan nyilván a kedvenc ünnepük Halloween. Inkább erős idegzetű technorajongóknak való program 2800 forintért.

5. Szinte bármelyik szórakozóhely Budapesten

Aki ma este akar megőrülni, annak jó hír, hogy nincs szórakozóhely a városban, ami ne akarna valamilyen módon megfelelni a Halloween adta lehetőségeknek, legyen szó beöltözésről, tökfaragásról, ijesztegetésről vagy csak simán a piálásról. Így aztán az is simán lehet, hogy elég, ha lemegy a kedvenc sarki kocsmájába, máris ott jön önnel szemben Mortitia Addams, sose lehet tudni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek