#VILÁGOM

A Thália Színház megette a Mikroszkópot

2012. október 25., csütörtök 13:53 |

Ön ad esélyt a Mikroszínpadnak?

 • 26
  Igen, végre valami új!
 • 10
  Nem
 • 16
  A magyar humor halott
 • 13
  Inkább megyek Sasék után a Fészekbe

Hivatalosan is fuzionált a Thália Színház a Mikroszkóp Színpaddal, miután tegnap délután felavatták az új névtáblát a Nagymező utcában. Ezennel Mikroszínpad lett a hely neve, ami új nézőteret, sokkal stúdiószínházosabb jelleget kapott a felújítások által. A nyitódarab október 26-án Mózsik Imre és Vinnai András tollából az A humor forrása címet kapta, és nem meglepő módon nem fognak benne Sas József és barátai játszani. A darabot Laboda Kornél rendezi, a darab szereplői: Egri Kati, Fodor Annamária, Janklovics Péter, Márton András, Schmied Zoltán és Vida Péter.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta