Karafiáth Orsolya mellével promózza új könyvét

Az író-, költő- és bulvárcelebnő, aki parókáival dobja fel kinézetét, újabb könyvet írt. Legújabb műve, a Kicsi Lili főhőse Lia, aki 14 éves korától keveredik leszbikus kalandokba. Saját vallomása szerint Karafiáth az önmagunkkal való szembenézésről szeretett volna könyvet írni, a felismerésekről, "melyek lehetnek nagyon vidámak és szomorúak is". A nem megszokott formákat választó szerző könyvét filmtrailerben mutatja be, ahol a film minden szereplőjét önmaga játssza.

Az exhibicionista Karafiáth egyébként lelkes híve a polgárpukkasztásnak, és nem is csinálja rosszul, hisz az ő nevét más magyar költőnőkhöz képest meglehetősen sokan ismerik. Ha ehhez az kell, hogy Marjai Judit meztelenül, vagy döglött hallal a kezében fotózza, vagy hogy parókában ossza az észt a tévében, akkor azt is bevállalja. Ha nem haknizik, akkor musicalt ír, énekel, vagy épp forgat.

Ha kíváncsi a könyvre, akkor menjen október 25-én a Toldiba este 7-re. Karafiáth Orsolyával Lévai Balázs fog beszélgetni. A regényből Für Anikó olvas fel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek