#VILÁGOM

Karafiáth Orsolya mellével promózza új könyvét

2012. október 20., szombat 18:40

Az író-, költő- és bulvárcelebnő, aki parókáival dobja fel kinézetét, újabb könyvet írt. Legújabb műve, a Kicsi Lili főhőse Lia, aki 14 éves korától keveredik leszbikus kalandokba. Saját vallomása szerint Karafiáth az önmagunkkal való szembenézésről szeretett volna könyvet írni, a felismerésekről, "melyek lehetnek nagyon vidámak és szomorúak is". A nem megszokott formákat választó szerző könyvét filmtrailerben mutatja be, ahol a film minden szereplőjét önmaga játssza.

Az exhibicionista Karafiáth egyébként lelkes híve a polgárpukkasztásnak, és nem is csinálja rosszul, hisz az ő nevét más magyar költőnőkhöz képest meglehetősen sokan ismerik. Ha ehhez az kell, hogy Marjai Judit meztelenül, vagy döglött hallal a kezében fotózza, vagy hogy parókában ossza az észt a tévében, akkor azt is bevállalja. Ha nem haknizik, akkor musicalt ír, énekel, vagy épp forgat.

Ha kíváncsi a könyvre, akkor menjen október 25-én a Toldiba este 7-re. Karafiáth Orsolyával Lévai Balázs fog beszélgetni. A regényből Für Anikó olvas fel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta