#VILÁGOM

Ön is lehet a világtörténelem legszebb nője!

2012. október 2., kedd 19:33 |

Kiss Róbert Richárd Prima Primissima díjas újságíró rendkívül fontos témát vett elő, csokorba gyűjtötte a világirodalom vélt vagy valós szép nőit, elképzelte, hogyan nézhettek ki, majd ezt közzétette egy könyvben. Az oltári ötletből az olvasó azt szűrheti le, az újságíró szerint milyen lehetett Szép Heléna, Szapphó, vagy az utolsó kínai császár felesége, legalábbis a róla írt ajánló szerint.

Az ön pasija írna egy ilyen könyvet?

 • 28
  Persze, naponta ír verseket is
 • 78
  Az se tűnne fel neki, ha beragasztanám a saját képem
 • 30
  Nem, de a barátnőimnek majd azt mondom, ő csinálta
 • 178
  Marhaság az egész

Mivel a szerző olyan nőket is beválogatott történelme komoly hatást gyakoroltként, akikről amúgy simán elővehetett volna a fiókból egyet, bizton állíthatjuk, hogy a kötet a valóban Kiss Róbert Richárd drága papírra vetett szubjektív képzelgése, ő tehát ilyennek látja a nőket, akik szépségükkel, kifinomult ízlésükkel, bölcsességükkel, rafinált észjárásukkal, csalárdságukkal, gonoszságukkal vagy nemes tetteikkel befolyásolták a történelem alakulását. Bónusz jár a könyvhöz, igazán elkötelezett férfiaknak az az üres oldal, ahová bárki beragaszthatja a képét a nagybetűs nőnek, sőt még szöveget is biggyeszthet mellé.

knyv

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta