#VILÁGOM

A buta nők magukra öntik a levest

2012. június 26., kedd 20:04

Sós Bálint filmrendező egyperces klipjével harmadik díjat nyert a cannes-i Young Director Awardson. A háztartási balesetek című film a nők elleni erőszakra hívja fel a figyelmet. Ha elegen nézik meg a spotot, akár a közönségdíjat is megnyerheti, úgyhogy lányok-asszonyok, tessék csak megosztani az alábbi filmet! A műben megjelennek a '60-as évek sztereotípiái, az ügyetlen háziasszonyok, akik hogy-hogy nem, leesnek a lépcsőn, magukra öntik a forró levest, vagy rájuk esik a tolóablak.

Első helyen egy német film végzett, amely az öngyilkosságra és a depresszióra hívja fel a figyelmet.

Második pedig a William Armstrong rendezte ír film lett, mely a Jaguart reklámozza.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta