Tangás nők és ittas férfiak a Fürdők Éjszakáján

A Múzeumok éjszakájának mintájára már ötödik éve rendezik meg a Fürdők Éjszakáját Budapest öt gyógyfürdőjében. Március 10-én, szombaton a Gellért, a Rudas, a Király és a Széchényi Fürdőben este 10-től hajnali 3-ig bulizhatott a nép a termál medencékben. Oltári tömeg, éneklő külföldiek a gőzben, üvöltő house, videó.

A Széchenyi Fürdőben jártunk szombat éjjel, ahol a látogatók 90 százaléka külföldi volt - közülük sokan csak a Fürdők Éjszakája miatt utaztak Budapestre. A beléptetés hangulata már este 10 órakor vetekedett a hajnali 1 órás szigetes beengedésével: a részegen üvöltöző, tolakodó sorban állók mellett a földön törött üvegek és csikkek hevertek. A ricsaj bent sem szűnt, sőt.

A Széchenyiben rendezett partira csaknem 1500-an voltak kíváncsiak. Mivel a fürdő befogadóképessége 1800 fő, így már éjfélre meg is teltek a medencék. A hidegvizes részt hanyagolták a fürdőzők, ez azonban a 0 fokos éjszakai hőmérséklet mellett teljesen érthető, a melegvizes medencékben azonban hatalmas volt az őrület. A DJ pult előtti termálban például úgy tömörültek az emberek, mint heringek a konzervben, de szemmel láthatóan nagyon élvezték a bulit.

A hangulat végig remek volt, a fürdőzők inkább táncoltak, mint úsztak, hiszen ez az este nem is a sportról szólt, hanem az ivásról, a zenéről és az önfeledt szóraskozásról, amihez a cigi is hozzátartozik. A fürdő egész területén tilos lett volna dohányozni, ennek ellenére többen cigiztek a vízben, mint ahány üres söröspohár úszkált a medencékben. A jó zene és a meleg víz mellett persze nem elhanyagolható vonzereje a bulinak az, hogy itt végre megmutathatják egymásnak csaknem fedetlen testüket a fiúk és a lányok  - ennél jobb csajozós/pasizós helyszín jelenleg nem nagyon van Budapesten. Ennek megfelelően egy csomó jó csaj rázta a medence szélén, akik közül néhányan egy Boratnak öltözött srácot pécéztek ki, mások egy olyan fiatalembernek tekeregtek, aki egész éjszaka testépítőként pózolt.

A tangás fenekek és csinos bikinik mellett részt vett a Fürdők Éjszakáján nem egy gumikacsa, strandlabda és egy termetes gumidelfin is. Medencébe hányást ugyan nem láttunk, de jól fogyott a pia, és hajnalig ment a szeletelés a gőzbe borult medencékben. A Hold tompa sugarai és a parti szponzorának fényjátéka úgy verődött vissza a vizes testekről, hogy azt még Hunter S. Thompson is megirigyelte volna.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek