#VILÁGOM

Kamarás Iván, Szávay Ági és Kozma Orsi együtt szülinapozott

2012. március 5., hétfő 21:02

A Magnolia Day Spa első születésnapját ünnepelte Budapesten, ezért a tulajdonos egy rongyrázós partit rendezett celebekkel, divatbemutatóval, tombolával és rengeteg kajával.

A legtöbb céges születésnapot eszméletlen bénán szervezik meg, úgy gondoltuk, a Magnolia Day Spa első ilyen bulija talán más lesz. A kötelező összetevők mindenhol ugyanazok: egy celeb, aki mókamesterkedik, egy másik celeb, aki énekel, kaja, pia, torta és tombola. A Magnolia Day Spában sem történet ez másképp. A Zoltán utcában található wellness szálloda egyéves lett, ezért a marketingesek felbérelték a sármőr Kamarás Ivánt, játssza el a konferanszié szerepét. Egy bájos kék bársony mappából olvasta fel a köszöntőt, konferálta fel a tulajdonost, az esemény végén a tombolát is ő húzta, szóval igen összetett feladata volt.

Azt sajnos nem tudtuk meg, mennyiért vállalta el Kamarás a megtisztelő feladatot, de nem is volt időnk gondolkodni, hiszen rögtön felbukkant a színen az exsperma Kozma Orsi, aki lágy sanzonokkal, ha úgy tetszik, lakodalmas zenével szórakoztatta a közönséget, többek között a macsó Győrfi Pált, akinek valóban fantasztikusan sikerült a hajbeültetése. Kozma után Ruttner Zoltán tulajdonos mondta el köszöntőjét, melybe azért beleépített egy-egy idézetet Coelhótól és Hamvas Bélától is. A beszéd után Kamarás konferált, Kozma énekelt, majd Ruttner odaajándékozott két darab egymillió forint értékű utalványt a díszvendégeknek. Az egyik szerencsés Lukács Sándor színész, a másik pedig a soltvadkerti Szávay Ágnes teniszező volt. Mindketten megköszönték a pazar ajándékot, majd Kamarás újra betáncolt a képbe, és felhívta a figyelmet a közelgő divatbemutatóra, amit aztán tényleg nem értettünk, hogy mi a bánatért kellett.

Még ha bikinibemutató lett volna, de nem. Szörnyű zsákruhákat láttunk a modelleken, amiket az 1975byFashion adott a lányokra, akik a The Béta Version táskáit és kiegészítőit szorongatták csontos kezeikben. A bemutató után Kamarás az asztalokhoz tessékelte a nagyjából 30 fős közönség egyik felét, a másik felét pedig a masszázstermekhez, ahol kéz-és hátmasszázst próbálhatott ki az a néhány szerencsés, aki sorba állt a szűk folyosón. Az asztalokon volt tea, bor, sajt, olívaolaj és rengeteg sütemény. A rendezvény végén, a tombola után mi is eljöttünk, ám arra sajnos nem jöttünk rá, miért nem lehet igazán élvezetes céges bulikat szervezni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta