Kamarás Iván, Szávay Ági és Kozma Orsi együtt szülinapozott

A Magnolia Day Spa első születésnapját ünnepelte Budapesten, ezért a tulajdonos egy rongyrázós partit rendezett celebekkel, divatbemutatóval, tombolával és rengeteg kajával.

A legtöbb céges születésnapot eszméletlen bénán szervezik meg, úgy gondoltuk, a Magnolia Day Spa első ilyen bulija talán más lesz. A kötelező összetevők mindenhol ugyanazok: egy celeb, aki mókamesterkedik, egy másik celeb, aki énekel, kaja, pia, torta és tombola. A Magnolia Day Spában sem történet ez másképp. A Zoltán utcában található wellness szálloda egyéves lett, ezért a marketingesek felbérelték a sármőr Kamarás Ivánt, játssza el a konferanszié szerepét. Egy bájos kék bársony mappából olvasta fel a köszöntőt, konferálta fel a tulajdonost, az esemény végén a tombolát is ő húzta, szóval igen összetett feladata volt.

Azt sajnos nem tudtuk meg, mennyiért vállalta el Kamarás a megtisztelő feladatot, de nem is volt időnk gondolkodni, hiszen rögtön felbukkant a színen az exsperma Kozma Orsi, aki lágy sanzonokkal, ha úgy tetszik, lakodalmas zenével szórakoztatta a közönséget, többek között a macsó Győrfi Pált, akinek valóban fantasztikusan sikerült a hajbeültetése. Kozma után Ruttner Zoltán tulajdonos mondta el köszöntőjét, melybe azért beleépített egy-egy idézetet Coelhótól és Hamvas Bélától is. A beszéd után Kamarás konferált, Kozma énekelt, majd Ruttner odaajándékozott két darab egymillió forint értékű utalványt a díszvendégeknek. Az egyik szerencsés Lukács Sándor színész, a másik pedig a soltvadkerti Szávay Ágnes teniszező volt. Mindketten megköszönték a pazar ajándékot, majd Kamarás újra betáncolt a képbe, és felhívta a figyelmet a közelgő divatbemutatóra, amit aztán tényleg nem értettünk, hogy mi a bánatért kellett.

Még ha bikinibemutató lett volna, de nem. Szörnyű zsákruhákat láttunk a modelleken, amiket az 1975byFashion adott a lányokra, akik a The Béta Version táskáit és kiegészítőit szorongatták csontos kezeikben. A bemutató után Kamarás az asztalokhoz tessékelte a nagyjából 30 fős közönség egyik felét, a másik felét pedig a masszázstermekhez, ahol kéz-és hátmasszázst próbálhatott ki az a néhány szerencsés, aki sorba állt a szűk folyosón. Az asztalokon volt tea, bor, sajt, olívaolaj és rengeteg sütemény. A rendezvény végén, a tombola után mi is eljöttünk, ám arra sajnos nem jöttünk rá, miért nem lehet igazán élvezetes céges bulikat szervezni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek