Találkozzon szinkronszínészekkel, nézze meg a Magyar Bajuszt a hétvégén!

Ezen a hétvégén nem csak szinkronóriásokkal találkozhat, hanem ellátogathat a LakásTrend kiállításra is, pogózhat egyet a Kegyelemkettes lemezbemutató koncertjére, de részt vehet a Toldiban megrendezett IV. Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon is.

LakásTrend kiállítás

M illenáris Park B csarnokban március 2-től 4-ig 11 órától este 19 óráig, szombaton éjfélig

Idén első alkalommal működik együtt a LakásTrend és a Budapest Essential Looks.
A két esemény egy időben, azonos helyszínen kerül megrendezésre.
A 3 napos eseményén a legfontosabb lakberendezési kiállítók mellett a kortárs design hazai képviselői is bemutatkoznak, de láthatjuk az újdonságokat a nemzetközi formatervezőktől, a hazai divattervezőktől, iparművészektől, tájépítészektől. Ismét bemutatkozik a madeinhungary tárlata, melynek elsődleges célja, hogy teret biztosítson azoknak a hazai formatervezőknek, iparművészeknek, akik önálló designerként fejlesztik a lakáskultúra tárgykörébe tartozó egyedi és kisszériában gyártható bútoraikat, kiegészítő tárgyaikat, lakástextíliáikat.

Bővebb információt a LakásTrend honalpján találhatnak.   laksátrend 2

IV. Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál

A Toldi Moziban március 2-4-ig.

A „Ha érteni akarod a világot…” az ELTE Társadalomtudományi Kar IV. nemzetközi dokumentumfilm fesztiválján a 24 filmet láthatunk, közöttük 16 magyarországi premiert, k 2 magyar dokumentumfilm ősbemutatóját. A fesztiválon ismét a társadalmi érzékenységgel bíró filmeké a főszerep. A fesztivál minden programja ingyenes!

Béka Filmklub: Jirí Menzel: Sörgyári capriccio

A Fogasházban március 2-án pénteken 19 órától

BÉKA Filmklub vetítései ingyenesek, és könnyen elérhetők, mivel a város szívében, az Akácfa utca 51-ben várnak mindenkit tárt kapukkal. A BÉKA Filmklub kéthetente szervez vetítéseket, 2011 ősze óta mindezt a Fogasházban. Március 2-án 19 órától Jirí Menzeltől a Sörgyári capriccio című filmet, 1980-as filmjét tekinthetik meg.

Szinkronos közönségtalálkozó

Az Örökmozgóban március 3-án 13 órától

Az Egyesület a Magyar Szinkronért közönségtalálkozót tart az Örökmozgóban. A rendezvényen találkozhat mindenki szinkronszínészekkel és stábtagokkal. A belépés ingyenes!

Kegyelemkettes lemezbemutató koncert

A Gozsdu Manó Klubban március 3-án, szombaton 22-órától

A Kegyelemkettes egy össznépi, lelkes, fegyelmezett es kortárs tánczenekar. A koncertjeink vehemensek és határozottak. Olcsok vagyunk és hamarosan feloszlunk.- hirdetik magukat Facebook-oldalukon.

Ahogyan arról már írtunk, a K2 tumblr-zenekar, nem csak tumblereseknek. Idén augusztusban, a Mika Tivadarban debütáltak, öndefiníciójuk szerint „butapunkot” játszanak, de így is óriási sikerük van vele. Első lemezük bemutatójára mindenkit várnak a Gozsdu Manó Klubba!

k2 0012 Layer 5 copy
Bakró-Nagy Ferenc

Magyar Bajusz preimer

A Toldi Moziban március 4-én 19:30-tól

A Magyar Bajusz című film bemutatójára a IV. Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál keretein belül kerül sor, ám külön is megemlítjük, hiszen ha másra nem is, de legalább ezt nézze meg mindenki! A vetítés természetesen ingyenes, és mindenkit Ambrus Kristóf bajuszkirály pálinkájával kínálnak meg a szervezők.     
Magyar Bajusz egy humoros dokumentumfilm a Bajusz Európa Bajnokságról.     
A stáb két éven keresztül követte a 17 fős Magyar Bajusz Társaság tagjait, akik közül végül négy kiemelkedő bajszos vált a film főszereplőévé. Lakos Nóra rendező tudatosan egy női operatőrt Csepeli Esztert, választott alkotótársul. Így a női szemszög sem marad el: megszólalnak a feleségek, kiderül, milyen bajszos férfival csókolózni és kezelési útmutatót is kaphatnak a kezdő bajszosok arról mit, hogyan kell enni és inni, hogy az arcszőrzet csábító maradjon. A témához illő játékosság a film formanyelvében is megjelenik, így animációk és árnyjátékok színesítik a filmet.

Oszd meg másokkal is!
Mustra