67 éves a bajuszkirály, Tom Selleck

A 80-as és a 90-es népszerű krimisorozatának sztárja ma töltötte be 67. életévét. Az idén 70 éves Harrison Forddal együtt rengeteg női szívet dobottak meg. Ford a mosolyával, Selleck a bajszával hódított.

tk3s 19801211 cmm g86 508
Belisarius Productions

Az amerikai színész, forgatókönyvíró, producer Thomas William Selleck 1945. január 29-én született Detroitban. Leghíresebb szerepe Thomas Magnum volt, a Magnum című televíziós sorozatban. A sorazat főszerepét  35 éves korában kapta meg. Az alkotók egy 1967-ben készült randi-show felvételén figyeltek fel rá. A főszereplőt eredetileg egy James Bond-szerű lepedőakrobatának álmodták meg a sorozat készítői, ám Selleck a próbafelvételek után elégedetlen volt a figurával, mert nem tudta összeegyeztetni az erkölcsi felfogásával. Vállalta a rizikót, hogy kirúgják, de végül sikerült elérnie, hogy Magnumból egy csibészes, de talpig becsületes magánnyomozót faragjanak.

A 162 epizódot megélt sorozat meghozta számára a vílághírt, Golden Globe- és Emmy-díjat. Steven Spielberg és George Lucas őt szemelte ki Indiana Jones szerepére, de a CBS csatorna nem engedte el. Szerepelt még a Jóbarátok című sorozatban is, a Három férfi és egy kis hölgy című filmben, és még a Gyilkos robotokban is. A 67 éves sztár kackiás bajsza, és dús mellszörzete miatt a lányok kedvence lett.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek